Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z komára velblouda, to je u nás obvyklé. V konzumu upadne babce hůl a na konci předávání informací je již o tom, že padla vláda, protože každý předávací bod musí být zajímavý zdramatizováním.

Když vynecháme mezistupně, tak máme před sebou informaci o tom, že Nohavica ohrnoval noc nad medajlemi (v době nedajmimedajli) a pak Zeman rozhodl o ceně pro něj (tedy dajmimedajli) a v odéru podivností výběru osob jí přijal.

Pak se provalilo, že má dostat Putinovu, pardon, Puškinovu medajli a on si pro ní jel. Zároveň se také provalilo, že jednu "ruskou" medajli už dostal. A co se stalo?

Propojilo se vše od našeho rusomilského prezidenta, přes Putina a Nohavicovo zapojení včetně minulorežimové spolupráce a opět, jako vždy, se vytvořily znepřáteléná opozita podle vzoru Hanba, hanba x Sláva, sláva a mezi tím tradičně mlčící většina, částečně tápající částečně inertní.

Řešení však, jako vždy, milý Watsone, je velmi jednoduché: Nohavicu buď poslouchám, chodím na něj a kupuju si ho nebo dám volume doleva.

Jak prosté. :-)

5 1
možnosti
OF

Špatně. Volume nechám být a přeladím na rádio Maryja /otec Rydzyk/.:-P

0 0
možnosti
Foto

Cenu Ruské akademie věd si Jarek Nohavica zaslouží. Okolnost, že musela být schválena V. Putinem, však vyvolává otázky, které si někteří kladou, jiní ne.

8 1
možnosti
OF

Nosotros, borrachos pobres...co na to máme říct ? ̈

Že Okudžava byl lepší. Nohavica se dá.. ale Okudžava byl lepší....:-)

0 0
možnosti
PK

Souhlasím s tím, že se bouří media a pisalkové mají o čem nadšeně psát, za národ bych s zdráhal mluvit. Nohavicu moc nehraju,ale přeji mu ať mu to zpívá a hraje i do budoucna.R^

1 1
možnosti
MB

Tady jde o úhel pohledu. Umělecky je Nohavica nezchybný - Občansky u mne vybuzuje rozpaky. V. Putin s Ruskem, je nástupníkem SSSR. Vedle jeho osobních výroků - Rozpad jako katastrofa - současnost pokračování tradičních imperiálních výbojů!? Bard pak zase zpívá - "Jsem příliš starý na to, abych věřil v revoluci a svoji velkou ... mé oči mnohé viděly a ruce mnohé měly a srdce ... v patnácti viděl jsem, jak kolem jely ruské tanky" . Tak to chápu tak, že v r.1968 k nám přijel Puškin :-)

4 2
možnosti
AL

Jarek Nohavica dostal cenu od Putina a český národ, který má tendenci dělit svět na dobro a zlo a nic mezi tím, se bouří.

Zdroj: https://branna.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686126

------------------------------------------------------------------------------------

Dovolím si oponovat. Český národ ne, ale pouze média, novináři, pražská kavárna, rusofobové, fanatici, lidi co rádi mediální stravu a ostatní co se chtějí zviditelnit na mediální vlně.

Českému národu je to jedno, stačí se podívat z okna.

Ale jinak, dobře napsané.

Pěkný den.

14 3
možnosti
MB

Žádné bouření nevidím - vidím remízu = Sparta - Slavia 2 : 2 + Nohavica - Hutka = 5 : 5! Nohavica má body za tvorbu a Hutka za rovnou páteř. Držím se J. Wykrenta, ten mi i po infarktu, celistvě připadá i poměrně morálně zdravý ! :-)

4 1
možnosti