Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-)R^Ono je víc zbytečností v životě, nejen při ucházení se o práci.;-D

3 0
možnosti
HZ

:-) Děkuji za objasnění! Momentálně mě hledání zaměstnání (poprvé v životě) čeká a nad motivačním dopisem bych asi okousala nejednu tužku...

2 0
možnosti
Foto

Okousej a dobře si rozmysli, co do něj napíšeš ...protože není dobré napsat jeden motivační dopis a rozeslat ho hromadně na více adres...například :)

1 0
možnosti

Což takhle přiložit do dopisu motivační zálohu na doplatek, pokud vše dobře dopadne ?

1 0
možnosti
PH

Máte pravdu, pro své přátele jsem několik motivačních dopisů psal a nebylo v nich vlastně nic než žvásty, jak jsme všichni na větvi, že tady a tady můžeme dělat, jak mě to dostalo do varu, když přišla nabídka, a bla bla bla - pouze další administrativní zbytečnost k ničemu.

3 1
možnosti
PA

Lidé by měli pracovní místa především vytvářet a ne je hledat. Každopádně není pravda, že jedinou motivací je finanční nedostatek. Za posledních deset let jsem "si nevybral" dovolenou, protože mě to prostě nebaví. Sice zvolím volnější tempo, ale dělám pořád. Nemůžu někde sedět a ubíjet čas. Někdo chodí do práce kvůli výplatě. Ale někdo prostě chodí do zaměstnání pro pocit kmenové sounáležitosti a někdo proto že ho práce baví.

0 0
možnosti
AK

Cca 100 tis. lidí, kteří práci mají a přesto neuživí rodinu nám ukazuje, že koláče nejsou někdy ani s prací...

A politici zase, že bez práce jsou právě ty největší a nejsladší koláče....

Myslím, že uvedené pohádkové rčení v dnešní době ztratilo smysl.

1 0
možnosti

Byly doby, kdy místo psaní vylhaných životopisů / motivačních / dopisů, musel zájemce o práci předvést budoucímu zaměstnavateli co vlastně umí. Byl zaměstnán na určitou dobu  a pokud to byl odborník, práci získal a

o přijetí  rozhodoval sám šéf firmy.

Ovšem tímto způsobem by pak nebyla práce pro tkzv. manažéry, kteří se tímto zabývají a co s nimi?  Když v podstatě nic jiného neumí !!!! ;-)

0 0
možnosti

Na to snad stačí zkušení doba. Problém je taky ve využívání personálních agentur. Ty si uchazeče vyzkoušet nemohou, ale od zaměstnavatele inkasují i desítky tisíc za dohozeného uchazeče.

0 0
možnosti