Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

V literatuře chybí román Dědeček, Božka Němcová už to nestihla.

0 0
možnosti
Foto

Pěkné. Jen drobná technická připomínka - většina uvedených autorů už se do sedmi let genderově vyvážit nestihne.

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, neuvědomil jsem si, že  ty eurofondy jsou asi vyčleněny na to, aby z nich byli placeni dobrovolníci, kteří se tohoto důležitého úkolu ujmou.

0 0
možnosti
PH

A co na to M.V. (třeba).

Kvido dočetl příspěvek na iDNESU a zachmuřil se. Ne hned. Nejprve si pohrával s myšlenkou, že by kliknul na zvýšení karmy; přeci jen šlo o článek o M. V.

Citát: Ne všichni hrdinové nosí masku - Bruce Wayne

Chmury ale přišly rychle. Dokonce natolik silné, že si odpustil pravidelnou masturbaci před monitorem zaplněnými "špatnými" slovy a větami.

Já, a vyvážený, pomyslel si. Já, roztříštěný humorista. Já.

Pak se ale objevila jiskřička uprostřed synapse. Citát: Nic není, jak se zdá - Roman Janoušek Kvidovy prsty pohnuly myší na monitoru a zvýšily karmu celého článku. "Za to může Klaus!" řekl Kvido vítězně. Boule v rozkroku se začala opovážlivě zvětšovat.

1 0
možnosti
Foto

8-o8-o8-o Michale, bud si redakce neoverila Vasi identitu pomoci Vaseho obcanskeho prukazu anebo Vam povolila na idnes blogovat a diskutovat pod pseudonymem, jina moznost neni ;-DR^

1 0
možnosti
MP

A co Králíci z klobouku a Bolek a Lolek? Nebudou považováni za gaye, když první dvojice spí spolu v jednom klobouku a Bolek se nehne od Lolka? S tím by se mělo něco dělat! Ještě chybí pohádka, jak princezna šla hledat do světa krásného prince. Honza se nemůže genderově vyrovnávat, protože je hloupý.

3 0
možnosti
Foto

R^;-D Honza byl genderove vyrovnan s vynalezem peroxidu ;-D

3 0
možnosti
JP
PV

P74a23v12e49l 76V31é26b70r

8. 1. 2014 9:55

Když takhle čtu ty vážně míněné plky o genderové vyváženosti (a nemylme se - později se chystá zákaz zmínek o kladné roli mužů!), tak mně napadá pouze jediné: "Pane bože, do čehos to duši dal!"

Jinak, článek R^

4 0
možnosti