Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Hezký den. Nepíšu jen jednou za 4 roky před volbami a přesto chci něco změnit. Myslím si, že to chce většina blogerů, kteří píší o politice a tak, přestože stejně jako já nekandidují, nemají kravatu či halenku a upravené foto v profilu, nezatracoval bych nás.

0 0
možnosti
Foto

To, ze blogeri nechcou nic zmenit bylo mysleno ironicky, protoze to oni  se zajimaji o deni kolem a rikaji svuj nazor neustale. Narozdil od tech, co nas hned po volbach opustili. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Blogy o kterych pisete vetsinou spravuji staziste kandidujicich stran. Po volbach jiz staziste nejsou potreba, blogeri maji napsanou praxi v politicke strane ( jakou, to nikoho nezajima)

3 0
možnosti
Foto

V dnesni dobe si firmy najimaji community managers, proc by to tedy nedelaly take politicke strany, i kdyz se najdou i taci,co si blog psali sami. Presto si myslim, ze delaji obrovskou chybu, kdyz komunikuji jen pred volbami.

1 0
možnosti
PK

P87a91v46e10l 75K89u52l37a

5. 1. 2014 20:35

Karma od jednoho politickýho :-)

1 0
možnosti
Foto

A já jsem si říkal, proč jsou všichni kandidáti na billboardech bez kravaty a v rozhalence?Tak si asi budu muset změnit fotku...:-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, znáte to, kdo chvíli stál, už stojí opodál. ;-)

2 0
možnosti
MS

Tak zase úplně všichni nezmizeli. Například Tomio Okamura. Ten kdyby zmizel, tak bych se vůbec nezlobil. :-)

3 2
možnosti
MS

Samozřejmě jsem měl na mysli jeho zmizení z blog.idnes. Jinak mu přeji stálé zdraví. :-)

3 0
možnosti
Foto

Třeba to byl úplně nový typ bloggera: "na jedno použití".

Něco jako papírový talířek.

5 0
možnosti
MB

Pravice, levice... Ty pojmy ztratily jakýkoli význam, tedy naplnění těch pojmů a ti "kravaťáci, jdou tam, kdo jim zaplatí. Nomální prosttituti, nebo ti, co se vyznají, podle chuti. MB

2 1
možnosti
Foto

Asi takhle, že : brblibrbli.....;-)

0 0
možnosti
RP

Taky jsem si všimnul. Paní poslankyně ani neodpověděla na otázky pod vlastním článkem (a bylo jich málo a nebyly záludné) a ztratila se jako pára nad hrncem ;-D

5 0
možnosti