Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

I16v76a37n 49P12a29p

30. 9. 2013 10:58

Kamilko na 100% s tebou souhlasímR^

0 0
možnosti
AT

Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zrušili. Všechno je dopředu domluvené, politici řídí stát ala po nás potopa, navíc kdo to myslí dobře, tak je vyštěkán ze smečky- viz. pan Čunek...

3 2
možnosti
JH

J33a50n 24H76l31e91d62í66k

29. 9. 2013 22:17

plné žlaby, vysoké platy, snadná možnost korupce--- to přitahuje nejen na úrovni nejvyšší, zákonodárné, nýbrž i na postech nejnižších, podnikový náměstek, který donáší na radnici, vedoucí zahradn.úprav města, generál.ředitel Doprav.podniku, jeho ředitelé, jejich sekretářky a napojení na rektoráty, děkany, redaktory, to je propletenec zájmů a stohů bankovek. A volič dá hlas,-  dle vás,-  podle srdce,- dle mě podle stupně debility. Každý ví, že zavedené partaje KSČSSD, TOP, ODS--- na příklad 24 roků řeší osoby nepřizpůsobivé výsledkem jejich "práce" je akorát 10 násobné navýšení sociál dávek a mnohem větší pouliční zločinnost, jinak zhola vůbec nic.

2 1
možnosti
Foto

Čtu si volební programy a podle toho se rozhoduji. Bohužel u některých stran ani po přečtení programu nevíte, co vlastně chtějí prosazovat.

1 0
možnosti
JK

J29o74s67e61f 96K14l34a60t

29. 9. 2013 13:31

Byl jsem tak napůl rozhodnut volit Ano,protože fakt nevím koho.Včera mě zastavili dva náhončí této strany,a slibovali,že nejsou jak oni,že jsou úplně jiní a úplně noví.Na autě měli značku 66 88,když jsem je na to oslovil,auto odvezli do lesa,aby ho nikdo neviděl.Opravdu jsou jiní a lepší!Stalo se v Mariánkách

3 0
možnosti
JH

Kamilko, pokud jsou Vám volby lhostejné tak se na ně vys.rte, ale pak neplačte jak je u nás zle. Buď mám názor a s ním související stranu nebo nemám a musím mlčet.

5 2
možnosti
KC

Pane Jaromíre, to bych tak úplně netvrdil. Názor mám, ale žádná strana se na něj nehodí hlavně proto, že i ze slibných osobností se vždycky vyklubali podvodníci převlečení za politiky. České volby nejsou o stranách, které se nejvíc blíží představám voličů, ale o nejmenším zlu. A to je, sakra rozdíl !!

5 0
možnosti
LS

R^ myslím, že každý volič již ví koho volit bude a koho nikoli. Nic na tom nezmění žádný bilboard, i kdyby na něm chtěl Kalousek rozdávat auta zadarmo. Vyházené milióny.

4 0
možnosti
KM

ČSSD na nich rozdává zadarmo mnohem více než auta. A nebude brát ze svého. Jak říkáte, vyházené miliony a bude hůř.

7 1
možnosti
Foto

Zdá se mi, že média chtějí udělat z voleb jakousi reality show. Snaží se, aby debaty byly konfliktní a vyhledávají spíše extrémy. Jim to sice možná trochu zvýší sledovanost, ale jinak je to špatně.

4 0
možnosti
JSS

Nejde o hloupý povyk. Jde  o to, kdo bude po 4 letech vysedávat a rozhodovat o osudech našich většinou  už bez podstatného  vlastního ovlivnění!! 

Proto programy jsou  téměř na kočku - jde o to, jak se kdo choval v minulosti!!

9 0
možnosti
PS

Ucast ve volbach neni moralni povinnost. Tezko muzete lidi oznacit za nemoralni, jen proto, ze nejdou volit.

2 4
možnosti
KM

Neucast ve volbach je amoralni (ledaze jste tak stary nebo invalida, ze k nim nedojdete). Nejit k volbam znamena zbabele utect pred vlastni odpovednosti za budoucnost teto zeme. Nejit k volbam znamena vinit jine a rikat si ja nic ja muzikant.

9 2
možnosti