Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo...někdo to má holt nastavené v hlavě i v srdci dost divně i z mého pohledu R^

4 0
možnosti

Milá autorko, zkuste si uvědomit, že žijete v demokratické společnosti, klde má na svůj vlastní názor právo každý. Sice s výroky té Španělky hluboce nesouhlasím, ovšem budu se prát za to, aby měla právo si svůj názor nejen myslet, ale i říkat nahlas. Bohužel - jsou to právě feministky, které nás chtějí vracet do středověku - tím, když tvrdí, že někdo nemá na svůj vlastní názor právo,a snaží se jim zakázota ho říkat.

4 9
možnosti
Foto

Nesouhlasim s vami uz jen proto, ze nektera z jejich studentek by si mohla vzit jeji uceni k srdci, a az ji nejakej chlap zmasti domodra nebo znasilni, prijde ji to uplne normalni.

8 2
možnosti

Postavení žen v islámu není tak jednoznačné, jak jej popisujete a jak je nám obvykle médii předkládáno. Aniž bych chtěl celé téma zlehčovat (rozhodně nechci tvrdit, že je vše ok), mohu vám doporučit knihu od Květy Klímové - Pumerové s názvem Mužům vstup zakázán. Autorka žila nějaký čas mezi ženami v Jordánsku, její kniha vám umožní pohlédnout na celou záležitost z jiného, velmi zajímavého, úhlu..

5 3
možnosti
Foto

Dekuji za tip. Samozrejme, ze svet neni cernobily, ale muslimove, se kterymi jsem se potkala, v tom maji velice jasno. Napriklad moje kamaradka s jednim chodila a po dlouhe diskuzi o rovnosti muze a zeny ji vzal za ruce a rekl: je mi fakt strasne lito, ze musis byt zena!

7 1
možnosti